Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


mik is ők valojában

2008.01.28

A szellemek nem hús vér lények mint ahogy ti is tudjátok.Szellemek bárhol megjelehetnek és bármit megtehetnek,ha te engeded.Legtöbbször a házunkban bukkanak fel,nem kell félnünk tölük mert a félelmünk táplálja őket.Sürün a házunkban elhunyt szeméjek lelke bojong,de vannak esetek mikor gonosz energiával teli démonok jelenlétét észleljük,na igen tölük félni lehet,mert ők artani akkarnak.Meg próbálnak minket befojásolni akár bántani is.Ha halottál már fura hangokat a szobádban vagy látál különös dolgokat,akkor nem bolondultál meg csak fogékony vagy az ijesmire,és az nem okvetlenül gond.Ha szeretnél megszabadulni a kisérteteidtöl olvas bele a szellemidézés cimü rovatombba.Sürün ogorj be ide mert a cikek fojamatosan bővölnek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

a halál.......

(eséjtelen, 2010.07.23 11:49)

szerintem tők hülyeség szellemet idézni ha akar valamit majd jelét agya! Is a szellemeket nem lehet csak ugy eluzni! Ezt nem kellet volna!

saya

(segitek, 2010.07.23 11:46)

az hogy elkeztél fuladozni és a haverodnak meg megvájdulta a feje valoszinuleg a szelem energiáját reztéteg meg de az is lehet hogy csak az ottani szellemet megzavartátok és figyelmeztetni akart.
de nem biztos!
ja a hejesirási hibák miat bocs!!!!!!!!!!

SEGÍTSÉG!!

(Leika, 2010.07.20 19:08)

Lenne egy kis gondom. Amikor egyszer a barátaimmal szellemet idéztünk úgy amikor ahoz a részhez értünk, hogy kimondjuk a nevét ki is mondtuk én meg hírtelen elkezdtem fulladozni és köhögni az egyik barátomnak meg megfájdult a feje ez mit jelent? Sajna a szobám,ban is van szellem, hogy tudnám elüldözni?

szeki09@citromail.hu

(szellem, 2010.07.11 19:42)

én még nemprobáltam de a haverommal 00:00orakor sikerült mert én legalábbis láttamvalami kislányfélét ez valodi vagy csak képzelödtemugy idéztünk hogy"megidézünkegy szellemet megidézünk egy szellemet megidézünk egy szellemet" és után mondtuk neki hogy mitcsináljon ha itt van közöttünk azt is 3-szor elmondtuk és azt olvastuk kia jelekböl hogy"a vakáciodnak vége" ez halál komoly ha nemhiszitek probáljátok ki.

zia10@freemail.hu

(zzzzzzzz, 2010.06.11 20:42)

sziasztok!!!! szeretnék szelllemeket idézni nagyon csak amit látttam h h kelll az a tükrös modszer. ilyenkor nem lehet megijedni?????? mert félek kiprobálni segitsetek!!!!

Gödöllő

(Eda, 2010.06.09 14:04)

Velem nem történt semmi de füli babonás vagyok. Akkor töténhet?

kisláng wörösmarty út 13

(fekete mercédesz, 2010.06.06 17:11)

nagyon klazss szeretek ilyeneket olvasni

doderiij

(doderiij, 2010.04.23 14:20)

ma aztmondta a dédim hogy segít a dolgogban amit megakartam csinálni:)nagyon örültem és aztis mondta nem fog töbször megijezteni azt válaszoltam:Köszönöm,nagyon szeretlek

doderiij

(......:), 2010.04.22 19:05)

nekem 2000-be halt meg a dédimamám:( tegnap egyedül voltam és olyan zajokat hallottam hogy megy valaki a szobámba meg hogy walaki kinyitja az ablakot megnézem sehol semmi lehet hogy képzelődők?:O aznap este láttam a dédit a szobámba megkérdeztem mit szeretne töllem azt mondta vigyáz rám hogy semmi bajom se legyen nagyon örültem neki azóta nem félek éjjel 00:00 kor mindig felkelek és vele beszélgetek ma azt mondta hogy nagyon ügyes voltam hogy segítettem a barátnőmnek

mostmiwa'?

(Mia, 2010.04.04 19:17)

Hiszek-e a szellemekben?
IGEN!
Ebbe a suliba két évig jártam,miután nem éppen ide illő (téma)dolog miatt átkerültem más helyre.
Ez a második évembe történt.

Képzeljétek.Első évembe a 9.D osztályba jártam.Volt ott egy srác.Jó fej volt.Sokszor ittunk együtt a Duna parton,meg a sulihoz közel lévő kocsmában.Év elején nem nagyon bírtam.Aztán egyre jobban.Volt hogy az akkori barátommal és még pár hawerral egy délelőtt alatt 14E Ft-ot elittunk.
Aztán megbuktam,és átkerültem az akkori 9.B-be.
A srác közben elment abba a suliba,ahová most én is járok.A régi suli közel van a buszpálya udvarhoz.Emlékszem mikor mentem hazafelé,mindig ott állt várva a buszt.Mindig odamentem,kérdzgettem,hogy miújság,milyen a suli...? stb...aztán teltek a napok,a hetek...hónapok,és eljött a nem igazán télies január.Épp a hónap közepe tájékán jártunk,mikor egy reggel felmentem msnre és egy régi közös hawerunk azt írta:meghalt.Azt hittem rossz tréfa.Elmesélte,hogy előzni akart a motorral,és hirtelen feltűnt egy autó a másik sávban.Aztán felöltöztem,bemetem a suliba,a bnőm kisírt szemekkel a nyakamba ugrott,és halkan megjegyezte,hallottad?Kitört rajtam a görcs.Nem akartam elhinni.Jóra való gyerek volt nagy álmokkal és vágyakkal.Az egész temetést végig sírtuk a barátokkal,rokonokkal,ismerősökkel.
A temetésre sajnos rendőrségi nyomozás le nem zárására hivatkozva február 16-ra esett.Épp a születésnapom előtt 1 nappal.

A történelmet már megírtam.
A történet,ami ehhez az esethez fűződik most következik!

2 barátnőmmel mentünk a Dunaparton épp annál a henynél haladtunk el,ahol vele ültünk akkriban,és ökörködtünk,iszogattunk.Valahogy belém nyílalt,hogy még mindig nem tudom elhinni.16éves voltam,mikor ez megtörtént.Egy felnőtt embernek is felfoghatatlan szeretteinek a halálhíre,nem hogy egy tini lánynak.Mondtam a lányoknak,hogy olyan,mintha most is itt lenne velünk.ÉS NE HIDD,HA NEM AKAROD,DE ABBAN A PILLANATBAN A SZÉL FELKAPTA A LEHULLOTT FALEVELEKET,ÉS KISEBB FORGÓSZÉLBE EMELTE AZOKAT.
Jel,vagy még sem?
Ott volt velünk azon a délután?
Nem tudni.
Talán csak a képzeletünk szüleménye,a remény,hogy egyszer még újra látjuk majd.
DE NEM!
Tisztában vagyunk vele,hogy ő már elment.
Egy olyan világban van,ahonnan már nem léphet vissza emberi külsőt öltve.

Mikor ezt a történetet mesélem,egyszerre borzongok,és könnyezem.

mostmiwa'?

(Mia, 2010.04.04 19:16)

Hogy ami ez után következett,az volt a legdurvább.
Osztályfőnök következő szünetben behívott minket a tanáriban lévő elkülönített kis társalgóba.
Megkérdezte igaz-e,amit hallott,miszerint elfogadhatatlan dolgot vittünk végbe az iskola épületében.
Megijedtünk,és tudtuk,hiába is tagadnánk,tudná,hogy hazudunk.Elmondtuk,hogy igaz a pletyka,megtörtént a dolog.
ÉS ami ezután jött?:O
Furcsa mód-nekem legalábbis rettentően meglepő volt- az ofőnk is hitt ezekben a túlvilági dolgokban.Kérdezte,tudjuk-e mit jelent egyáltalán?
Számoltunk-e a következményekkel?
A torkunkban mintha egy hatalmas gombóc vette volna át a levegő helyét.A nemleges válasz szinte egyszerre hangzott a csendes teremben.Elmondta,hogy ez nem játék!Képzeljük csak el,hogy ha valóban sikerül,felborulhat a 2 világ közti egyensúly.
Emberi eszmével elképzelhetetlen dolgok történhetnek.

Alaposan átbeszéltük dolgot és megígértük a tanárnőnek,hogy soha többé nem teszünk ilyet!

mostmiwa'?

(Mia, 2010.04.04 19:15)

Egyszer a régi sulimban a női mosdóban szellemet idéztünk néhány barátnőmmel.Piros színű gyertya,5ágú csillag,teljes sötétség,és egy igazi megigéző "vers".
Mondhatnám,hogy nem volt ott semmi és nem jártunk sikerrel,de egy az,hogy hiszek a túlvilágban-a visszatérő(el nem távozott) lelkekben- a bevégezetlen dolgokban...a másik,hogy nem hiszem,hogy annyira rosszul csináltuk volna.Minden előírást betartottunk.Egyetlen egyet kivéve.A gyertya színe nem hogy nem a leírás szerint választottuk meg,de még a legdurvábbat használtuk.Tudni illik,ha nem akarsz problémát,vagy azt hogy az életedre törjenek az szellemek,minél világosabb gyertya használata ajánlott.
Visszatérve a reménykedésünkre,hogy valóban sikerül,hogy tényleg visszatudjuk hozni,ha csak egy percig is,nagyon megdöbbentő érzés volt.
Valami történt.
Valami kifejezhetetlen dolog volt az.
Mintha valaki suttogott volna a fülünkbe.
A WC ajtók halkan nyikorogtak.És mi egyre jobban szorítottuk egymás kezét.Elkezdtünk sikoltani.Volt köztünk olyan lány,aki csak röhögött.
De aztán becsöngettek,vki benyitott a mosdóba,az ügyeletes tanár megtudta mit műveltük a szünetben,és elmondta az ofőnek.
Tudjátok mi volt a legdurvább?
FOLYTATÁS KÖVETKEZIK....

telo.0@citromail.hu

(nhgig, 2010.03.24 19:03)

a szellemidézésnél mért nem szabad hátra nézni a tükörbö?

nikeszkusz@gmail.com

(Nyek and Vivus, 2010.03.06 11:39)

Mi a bnőmmel megidézünk egyet és nem tudjuk mi fog kisülni belőle.Remélem nem lesz semmi bajunk de .....

bodricsjolcsi@freemail.hu

(csajszi, 2010.03.04 13:34)

sziasztok!!!
nem igdéztem még soha szellemet!!! de nagyon szeretnék!! ugyhogy én ezt ki is probálom majd a csajokkal...
de lenne hozzátok egy kérdésem: nekem elhunyt az akit a legjobban szerettem és neki a szellemét szeretném megidézni és h az lehetséges????
kérlek ebbe segítsetek nekem nagypn fontos lenne!!!!!!
köszike

huha

(valaki tudja?, 2010.02.21 16:10)

Valaki nem tudja ,hogy mikor van a szellemjárás???

éreztem

(baka23, 2010.02.10 20:20)

csáo! én még nem láttam soha szellemet, viszont egyszer megidéztük egy haverommal Petőfi Sándor szellemét és a pólómon hátul éreztem valamit, mintha valaki megfogta volna a pólóm és jobbra balra rángatná, de nem a haverom volt mert neki fogtam a kezét, viszont nagyon megijedtem és kifutottam a helységből ahol idéztük :\ viszont most már nagyon bánom mert azóta nem sikerült megidézni :(

PLS

(manoka, 2010.02.04 09:35)

Sziasztók!Nekem oan gondom van h kb 2hónaja hoztunk nekem egy kb 50-60éves ágyat de nagyon tetszik mert jó és azóta hangokat hallok és másnapra tárgyak mozdulnak el!lehet h az ágyba volt szellem?ezzel mit lehet csinálni? :D

Tatabánya

(Gab, 2010.02.01 14:03)

vvvvvvvvvvváááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne má nekünk az ajtó szokott nyikorogni amikor egyedül vagyok otthon .

Láttam

(olika, 2010.01.29 20:26)

Lehet hogy én is láttam már szellemet , igazábol nem to'm . Aludtam és arra ébredtem , hogy borzongok , hevesen ver a szívem , ilyesmik . Nem sok mindent tudtam csinálni , olyan para volt bennem ...
Kinyitottam a szemem és az ágyam végében egy ködszerű alakot láttam (hasonlított egy öregasszonyra) . Nagyon féltem de nem történt semmi . Még pislogtam i spárat , de csak nem tűnt el . Úgy oldottam meg a dolgot , hogy befordultam a fal felé , és megpróbáltam visszaaludni . Pár perc múlva . már egyedül voltam a szobámban , az a hideg borzongás is elmúlt . Persze lehet hogy álmodtam az egészet , vagy halucináltam , nem tudom , de nagyon életszerű volt és minden részletre emlékszem . Ha tényleg szellem volt vajon mit akart tőlem (azon kívül , hogy a frászt hozta rám)? És miért tűnt el . talán mert rá nem foglalkoztam vele ?
Aki tud többet a témáról mint én léci írjon !!!
ukognos@citromail.hu


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő »