Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szellemidézés

2008.01.28

Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen  nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza megidézlek

 

 

Hús a húshoz,vér a vérhez

gyere haza várunk téged.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Swen nek

(Nagy Arpad, 2010.08.17 21:55)

Meg azt szeretnem megtudni hogy te is hasonlo dolgokra hasznalod a szelemeket mint en?

Koszonom Swen

(Nagy Arpad, 2010.08.17 21:54)

Koszonom a tanacsaidat probalkozni fogok veluk.
A tegnap miutan lefekuttem volt egy furcsa latomas szeru valami nem tudom pontosan mi volt de elethunek tunt nem tartott sokaig de lattam mind a het szellemet es az vettem ki belole hogy ok nem szellemek hanem DEMONOK es hogy mar a lelkem reszei.
Elegge felek remelem nem akarnak bantani,nem tudom mien szandekuk van te mit gondolsz?

Re: Rék

(swenson, 2010.08.17 17:24)

Szia Anonymus!
Kezdek nagyon aggódni Rék miatt, bárcsak jelentkezne!

Árpád kedves. Beszélj hozzájuk. Hallanak téged, olvasnak a gondolataidban, ha lesz kedvük válaszolnak, ha nem, hát nem. Bár az is lehet, hogy téged blokkol valami. Én sem egyszerre kaptam az eddigi tudásomat, csak fokozatosan, úgyhogy próbáld kérni őket, hogy beszéljenek veled. Persze nem csak egyszer. Nálam is előfordul, hogy az egyiket nem látom, csak hallom, a másik nem beszél csak néz, a harmadik beszél is, látom is, úgyhogy nem egyformák. Talán nem mindegyiknek engednek meg mindent. Ezt nem tudom.
Szeretettel: Swen

Szevasztok

(Nagy Arpad, 2010.08.17 02:48)

Most kaptam meg ezt az oldalt es nagyon tetszi.En is foglalkozok szelemekkel csak egy kicsit maskeppen mint ti de kozbe nagy bajba is kerultem ezek miatt.En a szelemektol nem kerdezni szoktam hanem a fizikai eromot es harci kepesegeimet novelem a segitsegukel sikerulni is szokott mar az eletemet is koszonhetem nekuk csak az a problema hogy nem tudok beszelni veluk.

Ha tutok segiteni kerlek irjatok!!!

Rék....

(Anonymus, 2010.08.16 19:10)

Hát...Rék...lehet hogy tévedtem.Mivel nemnagyon adsz életjelet... Kicsit problémás dolgok is felléphettek.Remélem jelentkezel.

Re: Anonymus

(swenson, 2010.08.13 21:13)

Érdekes és szomorú dolog az, hogy valaki nem tudja megkülönböztetni a jót a rossztól.Csak röviden: jó az, hogy olyat cselekszel, amit másoktól is elvárnál. Rossz: amit egy másik embertől kapsz, s az rosszul esik, fájdalmas. Akár testileg, akár pszichésen.
Jó: a szeretet, a gondoskodás, a másik emberre való odafigyelés, segítség nyújtása anyagi ellenérték nélkül. Rossz, amikor elfordulsz a koldustól, csak ne kelljen 200 ft-ot adnod neki, holott bárkiből lehet koldus. Megkülönböztetni és másképp viselkedni a nem azonos bőrszínű, vallású emberekkel – te is születhettél volna más bőrszínnel, és most fájna, nem igaz?
Nekem csak emberek vannak. Nem érdekel mifélék, emberek. Nem állítom, hogy mindenkit szeretek, olyan nincs, de elfogadom olyannak, amilyen. Nem ő kérte, hogy annak szülessen, ami. Ha valakivel bajom van, neki mondom meg, nem pletykálok, s nem üzenek neki a portással.
Nem láttam sem démont, sem sátánt, Miyta. Te igen?
Anonymus !
Ha megjelenik egy lélek, sem ő nem beszél, sem én. Gondolati úton kommunikálunk. Mindig. Mint ahogyan időnként tudom, mi jár a másik ember fejében, és hangosan válaszolok rá, az meg ledöbben, hát valahogy így működik. Más álmában teszi ugyanezt. Viszont nagyon is szelektálnom kell a gondolataimban, mert úgy olvas benne, akár egy nyitott könyvben.
Most viszont bárki is jön, el kell küldenem, mert hétfőn többféle vizsgálatot írtak ki, és bevallom, ettől bizony tartok, tehát sérülékennyé váltam.
Szeretettel: Swen

Re: miyta

(swenson, 2010.08.13 20:18)

Kedves Miyta!
Igazad van és kérlek bocsáss meg. Nem kértél segítséget, holott segíteni csak annak szabad, aki kéri.Nincs veled semmi baj, nem vagy hülye, de a következményeket neked kell vállalnod-és ez is a te dolgod.
Az, hogy foglalkozol a sátáni dolgokkal, szinte bevonzod őket. Még idézned sem kell. Sebezhető vagy, csak idő kérdése mikor következik be a dolog.
Isten nem úgy néz ki, mint egy emberi lény. Ő az, aki a legmagasabb rezgésfokon létezik. Mindenütt ott van: a virágokban, fákban, levegőben, mindenütt. Látni és kommunikálni vele nem lehet. Kérhetsz tőle, s ha megérdemled megkapod. A legnagyobb ateista is, ha nagy fájdalmai vannak, azt mondja: Istenem segíts, hogy legyen végre vége.Apu is ezt tette a rák utolsó stádiumában, holott, addig tagadta a létezését. A szülőszobán, az „elfekvőben”, az onkológián is gyakran hallani ezeket a mondatokat. Istennek azért alkottak arcot, hogy az emberek tudják őt elképzelni. Már én sem kísérletezek szellemekkel. Minek? Hisz jönnek maguktól.
Tedd, amihez kedved van, de bármit is vonzol magadhoz, én biztosan nem tudok segíteni.
Szeretettel: Swen

Re:Rék

(Anonymus, 2010.08.13 01:18)

Nos,eddigi aktívan eltöltött éveim alatt(ez egészen pontosan 4),arra a következtetésre jutottam hogy NEM KELL FÉLNED.Igaz hogy hallod a hangját illetve tudja a nevedet is.De úgygondolom,mivel eddig nemtörtént baj,nem támadott meg vagy inzultált,mondani akar neked valamit.Tudja a nevedet is,így leht még ismer is.Szellemek közül ngyon kevés az olyan mely olvasni tud a gondolatodba,illetve a világ anyagi dolgaival teljesen más módon érintkezik mint mi így nemvalószínű hoy a könyvedről vagy egyéb más módon olvasta volna le a neved:DValószínüleg utatni akar valamit.Légy erős.Illetve igen sok filmbe,sorozatba illetve egyéb bugyuta helyen olvashattad hogy a só megvéd tőlük.Aztkell mondanom ez igaz. Miértje? a Só a tisztaságo jelképezte,az ember egyik belső hajtóerejét,így védemet nyújt a másik dimenzióból,nem anyagi síkon létező teremtényekkel szemben.Tehát. Szórd köbe a szobád szóval,szórd körbe a szobád sóval,pontosan a falak mentén.Csak figyelj!A Tükörbe,ill bármilyen tükröződő felületbe! Ha látod...akkor bajok vannak mert erőszakosan valahogy bejutott.Ezesetben a továbbiakat megbeszélhetjük.Amennyiben látni már nemlátod sehol,esetleg még minig hallod a hangját,vagy általa kiadott zajt, netalán a neveden szólít megnyugodhatsz.Tényleg csak aztszeretné hogy rájöjj valamire.Szerintem ideje lenne kicsit kutaodni a csaádi múltba.Így látatlanba ennyit tudok mondani.Énis várom a válaszod,kíváncsi vagyok.

Korrekció ismét

(Anonymus, 2010.08.13 01:10)

Az eöbbi bejegyzést énírtam,elnéztem a sort,utólagosan is bocsánat Miyta.

hmmmm

(Miyta, 2010.08.13 01:09)

Valóban,nemmondasz hülyeséget egyébként.Mármint arra gondolok hogy az embereben van egy tipikus kialakított kép a rosszról.A Rssz megöl,nyomorba taszít stb. Ez nem feltétlen ígyvan.Csak más perspektívából látják a dolgokat mint a ,,jók" egyáltalán.Honnan tudjuk mi a jó és mi a rossz? Nekünk,halandóknak nem tisztünk ezt megmondani.A Sátánt mgidézni nagyon veszélyes-dolgot pedig azért írtam,mert elkell hogy ismerd,sokkal kevesebet tudunk róla mint ,istenről". Nemtudjuk milen aspektusokban gondolkodik,nemtudjuk hogy az ő felfogásába mi a jó,a rossz és semleges.Félünk tőle,féltünk tőle mert nem ismerjük.Az a gondolatmeneted pedig nemvolt rossz hogy ha istennel elvileg ennyien tudnak beszélni akkor a Sátánnal ez miért nem oldható meg?Nosigen,logikailag igaza van annak amit mondasz CSAKHOGY.Isten elméletben mindig ottvan hogy segítsen,hogy meghalgasson minket.Az öreg Lucifer azonban jóvall korlátlanabb gondolkodással,felfogással lett megáldva így ő azzal beszél csak akivel úgygondolja hogy érdemes.Márpedig egyet kell hogy érts vele hogy a földi halandók közül igen kevesen ,,méltóak" arra hogy a pokol legnagyobb urával társalogjanak.De ha mégis,abból nemhinném hogy sűrűn csak jó fog kijönni(az fentebb leírt dolog miatt).Mint írtam,hivatásomnak tekintem hogy visszaküldjem a te szeretett (te démonnak hívod őket),engedd meg hogy én csak szimplán AZOKNAk nevezzem őket...Szóval azokat.Hogy magam ellen beszélnék(mivel fentebb írtam ugye hogy nem feltétlen egyértelmű hogy mi a gonosz és mi a jó) viszont az biztos hogy nemsűrűn születnek jódolog Démoni mgszállás alatt.Láttatok már démont anyagiasulni?Tehát nem más testébe,hanem a saját valójába? Egéz szarul néznek ki a rohadékok.Rék ügyében mindjárt vissza is olvasok,hamár Swen kolléga ennyire aggódik érte.Jóéjt

Re:Swenson

(Miyta, 2010.08.12 20:35)

Koszonom hogy segiteni akartok.
De egyik megjegyzesemhez sem irtam azt "kerlek segitsetek nekem".
Nem kerek senkitol sem segitseget. Mert nekem csak a maganeletemmel van gondom. A masik dolog sokkszor megkaptam mar azt hogy "hulye vagyok, elment az eszem, nem vagyok normalis" amiert ilyenek erdekelnek, pedig akkor csak a szellemvilag erdekelt, nem a Satanos dolog. De ha nincs jo akkor nincs rossz sem, nem letezik egyik a masik nelkul, ez az egyensuly, Satan kepviseli a rosszat, Isten pedig a jot. Sokan hisznek Istenben. Lattak mar ot egyaltalan, beszeltek vele, persze regebbi emberek akik mar meghaltak. Na en igy vagyok Satannal o is komunikall emberekkel, jobban mondva boszorkanyokkal. Es hogy tisztazzuk en inkabb ezert kutatom a demonologiat, mert azt kevesen tudjak de a magiat es varazslatokat a bukott angyalok hoztak el az emberisegnek, masszoval a mai szavakkal a demonoktol tanultak meg az emberek. Ami szintugy kihaloban van.
Szoval en mint mondtam nem foglalkozom ezzel nagyon, jobbaval csak olvasok rola, de nem kiseletezgetek, mint masok a szellemekkel.
Es ez a mondat most Anonymusnak szol, igen tisztaban vagyok vele mit szabaditanek magamra, csak eppen nem teszem, mert nincs a kezemben ilyen jellegu hatalom.
Csak is azert jarok ide, mert hebe hoba akad erdekesseg, nem pedig segitsegert jottem. De azert koszi a tanacsokat.
Ja es Saya, ha Satant ideznek es nem menne el, akkor sem ilyednek be. Azert mert rossznak van titulalva meg nem olyan biztos hogy megolne egybol.
De ez az en dolgom.

magamról egy kicsit....

(swenson, 2010.08.12 19:15)

Nem tudom, ki honnan, és mit tanult a szellemvilágról.
Nincsenek szintek. Nincs olyan, hogy pokol, vagy mennybéli szint. Dimenziók vannak, velünk párhuzamosan. A lélek a fejlődésétől függően kerül egyik, vagy másik dimenzióba. Ha valaki egy szobában kifejezetten rosszul érzi magát, akkor ott bizony nincs egyedül. A lét ugyanúgy folytatódik, csak más energiaszinten. Vannak, akik látják őket, mások, beszélnek velük, vagy álmodnak. 40 éves múltam és több, mint tíz éve engedték meg, hogy lássak valamit, amiről sejtelmem sem volt, hogy mi. Akkor kezdtem kutakodni: ő az őrangyalom. Ma is jön, ha szomorú vagyok, még hívnom sem kell. Talán ekkor értem meg arra, hogy egy évvel később előbb álmomban, majd jóval később ébren is lássam a holtakat. A lelkek mondták ezeket a dolgokat. Ekkor fogtam fel, milyen a 4 dimenziós tér. Tényleg csodálatos odaát. Ám míg feladatunk van a földön, azt meg kell csinálni. Talán nekem ez jutott: segíteni a lelkeknek. Azon kívül (nem ezotériával) depressziós betegeknek segítek.
Az őrangyalom mindig segít. Legutóbb zöldet kaptam a zebrán, és csak annyit hallottam: ne! A kamionost nagyon nem érdekelte, hogy piros a lámpa, és a zöld nekem szól. Ha akkor nem hallgatok rá most nem lennék itt.
Röviden ennyit magamról.
Rék miatt aggódom. Nem tudja valaki, hol lehet elérni?
Szeretettel: Swen

sweni

(Anonymus, 2010.08.12 18:45)

Hát közönöm,de azthiszem rossznak címezted:),de amúgy igen.1et kell étenem Swen-el és Saya-val is:)

Re:Anonymus

(swenson, 2010.08.12 18:39)

Kedves Anonymus!
Azt írod, régebben voltak rémálmaid, s nem akarod őket.Azt is írod, hogy gond van az életeddel, nem vagy elég erős a szellemidézéssel kapcsolatban sem, tehát sebezhetőbb vagy az átlagnál.Ahhoz, hogy elhunyt lélekkel találkozz, ki sem kell lépned a házból. Nem látod, hallod őket, mert az univerzum csak annyit enged meg, amit pszichésen elbírsz. Álmodban valóban találkozhatsz velük, de ez teljesen ártalmatlan.Csak reggel írd le, mit álmodtál.Minig legyen toll és papír az ágyad mellett, és a legapróbb részletet is írd le. Én egyszer fogtam ki egy negatív entitást, ami maga volt a pokol, és már három éve azt tanulom, ha még egyszer betéved egy, mit kezdjek vele.Sátán? Ördög? Nem hiszek bennük. Miért vonzódsz ennyire a negatív dolgok után? Ha segíthetek az életed rendbehozásához, csak szólj.
Szeretettel: Swen

Ő...

(saya, 2010.08.12 15:19)

Lehet találkozni a sátánal be ahoz elég sok munka van pl: ha elmész gyilkosnak és meghalsz találkozol vele de amugy nem hiszem hogy csak ugy megjelene ha egy sima szellemet idézel még talán megjelenik de a sátánt meg amugy mi van ha megjelenik de nem megy elí??? XD Ne vadd sértésnek.XD

Miyta

(Anonymus, 2010.08.12 13:56)

Bár a segítséget nem tőlem kérted,mégis hozzászólnék.TE NORMÁLIS VAGY?Igazán neharagudj meg te se,de Démont,magát a Sátánt megidézni?Ez nem nagy falat,ez őrültség.Bár kötve hiszemhogy a Sátán megjelenne bárkinek is.Illetve mgával a Sátánnal,mint fogalommal is vannak kétejeim.De ezt most hayjuk.Viszont a Dmonok,az más.Tisztába vagy vele hoy mit szabadíthatsz magadra?Eég ha labilis lelkiállapotba vagy,esetleg nincs elég elszántásg benned.Máris szereztél magadnk egy házidémont aki ottis marad veled.Ők pedig nemviccelnek.Illetve én nem is nagyon értem hogy most mi is a kérdésed akkor? Ha nemakarsz életed végéig ígyélni,mint írtad akkor nefoglakozz ilyennel.Neharagudj,de úgyvettem ki a fogalmazásod alapján,hogy te se nagyon tudod mitakarsz.Elég határozatlan lehetsz ezügybe,ami nem is probléma,de ha nemvagy elég biztos magadba,akkor teljesen fölösleges ilyenel foglalkonod.Legjobb esetbe nemfog történni semmi és ennyi. Úgygondolom Swen is osztja ezt a nézetet. További minden jót.

Swennek!

(Miyta, 2010.08.11 22:09)

Az elobbi hosszu valaszomhoz elfelejtettem odairni a nevememet. Szoval csak szolok hogy tolem van.
Varom a valaszod.

Nem idezek most mar!

(Re:Swen, 2010.08.11 22:06)

Szia! Swenson.
En akartam idezni tukorbol ez teny. De nem ment egyszer probalkoztam de semmilyen arto szellemmel vagy barmi massal nem akarok egy fedel allat lenni.
Mivel regebben szornyu remalamaim voltak hogy folyton valaki megakart olni, pedig akkor nem is erdeklodtem ilyenek utan, nem vagytam semmilyen tulvilagi tarsasagra. Mint emlitettem idezni akartam de nem szellemet hanem egy demont vagy magat a satatant. De ez nagy falat volt mivel vagy nem csinaltam jol vagy nem volt eleg erom hozza. Szellemeket tudnek idezni ha akarnek, csak anyam hazaba kene elmenjek ott ugy is van tudomasom szerint harom is, de nem akarok semmilyen hozzamcsapodott szellemet. Ellentetben sokkakal en nem latom oket ebren, nem latom oket. De enhozzam is szolhatnak almomban, mivel az is egy kapcsolatfelvetel. Es a sajat eletemmel is gond van hogyan segitenek egy ismeretlen szellemnek egy masik orszagbol?
En csak kutakodok ezek utan, es tudok roluk par dolgot, par tizenevesen mig ez jo ezkoznek tunt, mara mar inkabb veszelyesnek tartott dolog, ha nem tudom kellokepen karbantartani. Mivel en nem a szellemek utan kutakodok hanem a demonologia utan, a tulvilag egyresze erdekel, amit mar szinten sokszor emlitettem.
Nem ez a fo hobbim vagy maniam, ha valaki ezt hinne. Hanem ugy fogalmaznek ez jobban erdekel mint, mas dolog. De nem merulok tulsagosan bele mert van kicsi realitas erzekem es csak a kivancsisag hajt, nem pedig az arto szandek, mivel normalis eletre vagyom nem pedig kisero remalmokra vagy verszomjas demonokra.
Csak enyit akartam.
Ja meg annyi hogy nem csak tizenevesek jarkalnak ide, en peldaul 20 eves vagyok es lany.

Re: Anonymus

(swenson, 2010.08.11 20:22)

Kedves Anonymus! Eszemben sincs haragudni, valóban sok a csaló a világon. A sokadik érzék szinte minden gyerekben megvan, úgyhogy nem korfüggő a dolog. Míg egy kisgyerek egy kifestett dáma ha a kicsi fölé hajol, az üvölt, viszont a hajléktalannal a világ végére is elmenne: mert ő még látja az aurát. A szobájában, ha egyedül van, gügyög, egy pontra néz, nevet: mert látja az őrangyalát, amit mi hülye szülők sikeresen kinevelünk belőlük.
Én halottakkal beszélgetek. Más nem idézek, jönnek maguktól, és szinte mindig segítséget kérnek. Amit Rék leírt, és ha az amikre gondolok, bizony nagy bajban van.
swenson666@gmail.com
Az ország keleti részén lakom. S ne aggódj, én is rendszeresen félreütöm a betűket
Szeretettel: Swen

korrekció

(Anonymus, 2010.08.10 22:16)

Utánaolvasva 1-2 betű kimaradt. Hála a remekbeszabott Billentyűzetemnek.Azért remélem ígyis értelmezhető:)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72

Következő »